Aplicatie ERP Resurse Umane

Odoo Open Source ERP


Resursele umane sunt o componenta vitala a oricarei companii. Administrarea angajatilor include gestiunea contractelor de munca, salarizare, pontajul si aproape toate informatiile care sunt conectate direct sau indirect cu organizatia.

Aplicatia ERP pentru Resurse Umane ofera vizualizare Kanban pentru toate activitatiile legate de angajati. De asemenea, in sistemul Odoo ERP, este asigurata sincronizarea cu alte aplicatii care au legatura cu angajatii si cu sarcinile de lucru: CRM, Field Service, Productie, Vanzari, Contabilitate. 

Functii majore Resurse umane

Recrutari

Sistemul de recrutare este mai usor cu Odoo ERP:  culegerea datelor despre personal, alocarea timpului de interviu, procesarea performantei si raporturile finale catre MPs.

Fisa de pontaj

Managementul sarcinilor, tracking al timpului alocat pe sarcina per angajat si pontaje saptamanale.

Managementul cheltuielilor

Cheltuielile cu deplasarile si cazarea in delegatie si alte cheltuieli legate de angajati, pot fi introduse in sistem si gestionate cu managementul cheltuielilor.

 Prime

Instrumentul utilizeaza gamification si alte seturi de optiuni de recompensare pentru cei mai performanti angajati.

 Urmarirea concediilor

Urmarirea concediilor, evidenta numarul de vacante disponibile pentru angajat si, de asemenea, revizuire si planificare pentru viitor.

Prezente si fluturasi de salariu

Aceasta functie ajuta departamentul de resurse umane sa urmareasca salariile lunare si sa tina evidenta prezentei de fiecare zi a angajatilor.

Evaluare online a performantelor

Aceasta functie mentine starea de competitie si implicare intre angajati. 

Comunicatii

Aplicatia asigura comunicarea interna intre departamente si ajuta la trimiterea de mesaje importante pentru echipa si actualizarea lor in timp real.

Servicii angajati

Gestionarea profilului angajatului, revizuirea salarizarii, precum si actualizarea informatiilor.  Angajatorul are acces la informatii importante si poate face modificari de câte ori este necesar.

Analiza angajatilor

Impreuna cu evaluarea online a performantei, aceasta functie asigura un proces regulat de evaluare si analiza a performantei angajatilor.