Despre noi

Ce face Dakai?

Dakai dezvolta si implementeaza solutii software B2B pentru managementul resurselor afacerii, cu experienta pe piata din 2007. Ne adaptam constant la cerintele tehnologice ale pietei, in felul acesta dezvoltam solutii care standardizeaza procesele de gestiune a resurselor interne, avand ca scop reducea costurilor, eliminarea pierderilor financiare din fluxul de lucru si eficientizarea managementului resurselor umane din cadrul unei afaceri.

Dakai este Partener oficial Odoo ERP,  software ERP elaborat de Odoo SA Belgia. 

Certificari Dakai Soft


Odoo Silver Partner

Partener oficial Odoo

Membru OCA

Odoo Community Association

Membru ACO

Asociația Comunității Odoo Romania

Viziunea noastra

Simplitatea este divina

Simplitatea in abordare este o finalitate spre care tindem. In domeniul nostru se spune ca "simplitatea este divina".

Da, simplitatea este divina si ajungem la ea prin multe abordari complicate. Cele mai simple metode de lucru se regasesc in natura. Totusi evolutia a facut multe teste pana sa  ajunga la aceste metode. Simplitatea este divina, dar si greu de atins. Noi la Dakai, cautam in permanenta sa facem lucrurile cât mai simple.

Solutii Open Source

Intelegem puterea Open Source si livram solutii bazate pe produse Open Source, in acelasi timp de-a lungul evolutiei noastre am dezvoltat solutii proprii atat in aplicatii statice, cat si in aplicatii server-client, livrate online.

Dakai Soft crede in solutii orientate catre client începand cu zona enterprise pana la afaceri mici. Echipa noastra si tehnologia cu care lucram zilnic, ne-a ajutat sa depasim orice dificultate tehnica si non-tehnica. Relatia cu clientii nostri ne afecteaza in mod direct, din acest motiv suntem foarte atenti la impactul pe care îl au produsele noastre asupra afacerii clientului nostru.

Evolutia noastra dinspre scripturi web catre aplicatii online sau offline sunt un raspuns fata de provocarile la care am facut fata cu succes.
Valorile noastre

  • Suntem parteneri de cursa lunga si ne bucuram de relatii durabile - atat fata de clienti cat si intre membri echipei noastre, ceea ce ne-a onorat cu colaborari de ambele parti pe termen lung.
  • Ne caracterizeaza perseverenta - este ceea ce ne-a facut sa invatam si sa oferim cunoastere în implementarile realizate. 
  • Respectam standardele de management dar suntem flexibili in implementare.

Responsabilitate si franchete

  • Cand nu stim ceva, ne documentam. 
  • Cand ceva nu se poate realiza, spunem.
  • Cand nu am terminat la timp ne asumam.
  • Cand relatia nu este fairplay, cu franchete si calm semnalam dezechilibru.