Aplicație ERP Punct de vânzare

Odoo Open Source ERP

Punctul de vanzare permite afacerilor generarea bonurilor, sa accepte numerar si sa livreze o gama larga de servicii catre clienti. Clientul cumpara produse sau servicii, care sunt apoi introduse in sistem pentru urmarirea facila si actualizarea stocului în depozit. 

Solutia Odoo ERP Punct de vanzare (Point of Sale) este complet bazat pe cloud, ceea ce face sistemul complet portabil. Acesta ofera coduri de bare de scanare, Cash Register, Touch Screen, calculator de greutate si multe altele. Aceasta contine gestionarea mai multor puncte, permitand mai multe tranzactii posibile.

Funcții majore Punct de vânzare

Sistem hibrid online

Conectata la Cloud, aplicatia poate fi folosita de pe orice platforma cu conexiune la internet. In situatia in care este offline, aplicatia va rula si va salva lucrarea pana cand se reconecteaza.

 Căutare rapidă produs

Interfata prietenoasa, cu butoane si aspect clar. Cautarea unui produs este extrem de facila si clara, prin introducerea ID-ului sau a numelui produsului.

Stații multiple

Aplicatia poate fi utilizata pentru a gestiona statii multiple in acelasi timp, din aceeasi sesiune, cu acelasi utilizator.

  Sertar casă de marcat

Aplicatia permite suport pentru registru de numerar/sertar.

Inventar

Aplicatia asigura un management complet de inventar. Acest lucru permite operatorului sa verifice cand si pentru ce produse trebuie refacut stocul.

Coduri de bare

Aplicatia Punct de vanzare are integrat un scanner de coduri de bare pe deplin functional pentru urmarirea completa a produselor.

Vânzări mobile

Punctul de vanzare este complet functional pe dispozitive mobile. Aplicatia se poate accesa offline si on-line pe tabletele Android, iPad-uri sau laptop-uri.

Touch Screen

Aplicatia Punct de vanzare suporta Touch Screen, pe orice dispozitiv mobila care are integrata aceasta functie.

Contabilitate integrată

Punctul de vanzare este conectat cu aplicatia de Contabilitate. Asta ajuta ca toate tranzactiile sa fie urmarite si stocate in contabilitate. 

Analiza vânzărilor

In aplicatie sunt integrate functionalitati cum ar fi restituiri ale clientilor, urmarire de garantie, planificarea livrarilor. Toate acestea pot fi ulterior configurate intr-o analiza a vanzarilor.