Aplicatie ERP Managementul Proiectelor

Odoo Open Source ERP

Complet integrata in platforma Odoo ERP, aplicatia pentru managementul proiectelor este un pilon necesar intr-o companie pentru departamentele care au nevoie de organizare, planificare, analize si forecast.

Aplicatia pentru managementul proiectelor cuprinde toate caracteristicile si functiile necesare in piata: analiza de cost, alocarea resurselor, colaborare, managementul performantelor, managementul bugetului si multe altele.

Funcții majore Proiecte

Planificarea activitatilor

Echipele pot planifica si aloca resurse pentru sarcini si pot sa atribuie timpi pentru completarea sarcinilor.

Alocarea resurselor

Managerii pot aloca cu usurinta resurse, inclusiv de timp si bani, care trebuiesc folosite in aplicarea anumitor caracteristici ale unui proiect.

Gestionarea problemelor

Problemele care apar pe parcursul desfasurarii unui proiect (bug-uri tehnice, intarzieri, etc), pot fi distribuite intregii echipe care poate da feedback atunci cand este nevoie.

Urmarirea timpului si a cheltuielilor

Proiectele au constrangeri de timp si de cheltuieli - urmarind ca acesti itemi sa fie respectati (follow-up), proiectele pot rula neintrerupt.

 Analiza proiectelor

Echipele au nevoie de o analiza pentru a realiza o perspectiva asupra evolutiei proiectului. In felul acesta pot identifica si rezolva in timp util orice probleme care pot sa apara.

Analiza costurilor

Analiza costurilor ofera o estimare aproximativa a cheltuielilor proiectului. Clientii sunt, de regula, interesati sa estimeze costurile asociate fiecarei faze a proiectului.

Facturi pe baza de sarcini

Proiectele sunt complexe si trebuie sa fie împartite in sarcini simple, folosind planificarea activitatii. In felul acesta, se poate face factura pe sarcinile selectate.

Managementul bugetului

Managementul bugetului ofera echipei, instrumentele potrivite de repartizare a costurilor asociate cu o anumita sarcina. Aceasta permite, de asemenea, transparenta si reflecta complexitatea unei anumite sarcini.

 Colaborare

Colaborarea este necesara pentru succesul oricarui proiect. Aplicatia da posibilitate de a urmari in timp real toate activitatile din cadrul proiectului.

Vizualizari Gantt

Aplicatia suporta diagrame Gantt, ceea ce ajuta echipele sa tina evidenta proiectului prin gestiunea timpului si a proiectelor.