Vanzari

 

Departamentul de vânzari se ocupa de toate vanzarile care sunt efectuate de catre organizatie. Sistemul de vânzari poate fi un proces complicat pentru mai multe întreprinderi si cu cifra de vânzari uriasa, organizatia poate aveqa probleme atunci cand urmareste fiecare vânzare si perspectivele sale. Cu informatii simplificate, departamentul de vânzari poate gasi defecte si îmbunatați procesul de vânzare. Vânzarile sunt, fara îndoiala, cea mai importanta parte a oricarei organizatii, deoarece deschide lumea de oportunitati pentru afaceri si creeaza platforma potrivita pentru crearea de profit.

Departamentul de vânzari este de asemenea responsabil pentru crearea de noi conexiuni potentiale, marind domeniul de aplicare al profitului si credibilitate. Soluția ERP Dakai vine cu o solutie de vânzari. O organizatie poate integra cu usurinta propria solutie de vânzari în procesul lor existent. Modulul de vânzari are tone de caracteristici. Câteva dintre caracteristicile notabile sunt trimiterea ofertei on-line, semnatura electronica de vânzari, urmarirea activitatiilor si multe altele.

   Circuitul Proceselor De Vanzare

Cu modulul de vânzare Dakai, aproape fiecare proces unic legat de vânzari este controlat si simplificat. Fie ca este vorba de cotatii sau facturi, totul este sub controlul echipei de vânzari si activitatile de zi cu zi devin fluide si intuitive. Echipele pot lucra în colaborare si aduce o productivitate crescuta in birou.

   Oferte Online

Cu modulul de vânzare Dakai, echipa de vanzari poate trimite cu usurinta citate on-line la potentialii clienti cu intentia de a obtine proiectul sau comanda. Instrumentul de generare a cotatiilor automatizeaza procesul si tine evidenta oricarei avansari în proiect. Cotatiile generate folosind instrumentul sunt profesionale si pot fi salvate în format PDF pentru portabilitate.

   Semnatura Electronica

Cu semnatura electronica, echipa de vânzari poate gestiona cu usurinta cotatii si alte documente oficiale convertindu-le în vânzari potentiale. In acest fel toate tranzactiile sunt pastrate on-line cu mare accent pe credibilitate si productivitate.

   Urmarirea Activitatilor

Cu urmarirea activitatilor, echipa de vânzari poate asigura ca totul este în proces. Tabloul de bord ofera o vedere Kanban a tuturor activitatilor si permite liderilor de echipa sa ia masuri cu privire la informatiile disponibile. Activitatea de urmarire poate fi îmbunatatita în continuare cu alte caracteristici. Modulul de vânzari este complet extensibil, cu modificari la cerere.

   Multi Moneda

Lucrul cu diversi clientii necesita suport pentru multi-moneda. Modulele de vânzari Dakai au suficiente facilitati pentru a sprijini multi-moneda, astfel încât întregul ecosistem functioneaza impecabil. Cu conversia monetara corecta, fiecare tranzactie se realizeaza fara probleme, fara a pierde nici o suma conversionata.

   Liste De Pret Multiple

Modulul de vânzari suporta listarea multipla de pret. Cu liste multiple de pret, echipele pot explora mai multe oportunitati si servi mai multor clienti în acelasi timp. Modulul de vânzari Dakai suporta complet sarcini multiple si asta îmbunatateste productivitatea si sinergia.

   Coordonare Clienti

Cu o administrare complet integrata a relatiilor cu clientii, modulul de vânzari Dakai este pur orientat spre client si contine toate functionalitatile necesare unei bune experiente a clientului. Alte caracteristici contribuie, de asemenea, la o experienta unica a clientului. Abordarea condusa de client a modulului de vânzari aduce o crestere a organizatiei si creeaza o implicare rentabila pe termen lung. Comunicarea cu clientul se poate face cu usurinta cu feedback-ul deschis tot timpul.

   Echipe De Vanzari

Întregul modul de vânzari Dakai este construit pastrand echipa si obiectivele lor în minte. Interfata este foarte intuitiva si cu pozitionarea corespunzatoare a functiilor cele mai utilizate, oricine poate învata modulul de vânzari în cel mai scurt timp. Colaborarea în echipa este o parte importanta a modulului si cu generarea de rapoarte de înalta calitate, totul este pastrat transparent.

   Estimari Vanzari

Vânzarile pot fi dificil de estimat, dar cu setul corect de instrumente, organizatiile pot anticipa cu usurinta vânzarile. Estimarea poate ajuta organizatiile sa creeze planuri de viitor pentru vânzare si achizitie.

   Rapoarte Detaliate

Cu numarul crescut de informatie, membrii echipei de vânzari pot crea cu usurinta rapoarte care sa reflecte asupra mediului de lucru si complicatiile sale. Echipa poate induce, de asemenea, rapoarte interesante cu privire la comportamentul clientului, care, la rândul sau, ajuta la îmbunatatirea procesului de vânzare.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite