Training

Sistemul ERP devine o parte din majoritatea afacerilor si exista o nevoie constanta de o pregatire a fortei de munca pentru un maxim de productivitate.

Angajatii nu doresc schimbarea. Sunt obisnuiti cu lucrul lor de zi cu zi si asta poate impiedica cu usurinta schimbarile venite cu adoptia solutiei ERP. Pentru companii, cea mai buna metoda de a controla schimbarea, este abordarea unui training a personalului de lucru, pentru intelegerea noului sistem ERP.

De ce sa alegi Dakai pentru trainingul ERP?

Interfata sistemului ERP Dakai este simpla si usor de folosit. Dar, el necesita un efort constant din partea angajatilor pentru intelegerea lui. Pentru a face totul sa functioneze in afacerea dumneavostra, echipa noastra de training asigura pregatirea angajatilor.

Echipa noastra a dezvoltat materialele de pregatire in timp. Cu un training complet, angajatii pot cu usurinta perfectiona abilitatile lor de a invata modul in care functioneaza sistemul.

Care sunt aspectele diferite in programul de training Dakai?

Pentru o companie sau o organizatie, este vital sa intelegem aspecte diferite a pregatirii. Datorita lor, echipa noastra abordeaza diferite modele de pregatire pentru a face usoara intelegerea materialului de pregatire.

   Training Functional

Trainingul functional se refera la modul cum functioneaza platforma Dakai. Ne focalizam pe angajatii care trebuie sa inteleaga functionalitatea lucrului eficient cu sistemul ERP. Cu ajutorul pregatirii, multe module ca HR, manufacturi, stoc, inventar, managementul proiectelor, etc. devine clar dumneavoastra si angajatilor.

   Trainingul Tehnic

Trainingul tehnic include predarea, unui grup de utilizatori mai avansati sau echipa tehnica a companiei, metodelor de abordare a problemelor tehnice aparute. Ei vor intelege functionalitatea interna a sistemului ERP Dakai si vor putea imbunatati sistemul pe termen lung. Vor invata cu usurinta dezvoltarea, gestionarea serverului, personalizarea modulelor, raportarea designului, etc.

   Trainingul Administrativ

Administrarea este o parte cruciala in ststemul ERP. Administratorii trebuie sa gestioneze data de baze, sa urmareasca diferite procese si sa creeze responsabilitati altora in sistem. Trainingul ofera increderea administratorilor in propiile abilitati si productivitatea lucrului in situatii tensionate.

   Documentarea Proceselor

Documentarea este importanta pentru companie. Ea depoziteaza fiecare detaliu despre sistemul ERP Dakai si asta ajuta angajatii sa proceseze corect si eficient functionalitatile.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite