Structura Prețului

Viziunea noastra este sa facem parteneriate transparente si de aceea am inclus în graficul costurilor, elemente potrivite pentru a obtine combinatia exacta pentru un pret flexibil si standardizat. 

Pret fix pe proiect

Dakai întelege mersul afacerilor si asta ne ajuta sa întelegem nevoile costurilor si rolul lor în evolutia clientilor nostri. Fara un model corect si transparent de costuri, realizarea platformei ar risca sa devina un puzzle atat pentru noi cât si pentru clientii nostri. Aceasta nevoie ne-a determinat sa realizam un model de cost in cel mai mic detaliu. Structura pretului este flexibila, lasând posibilitatea, ca în timpul procesului de executie, sa se poata face si alte strategii care sa fie in beneficiul clientului fara sa împiedice calitatea lucrarii finale si fara sa apara alte costuri nedorite pe parcurs.

Modelul pretului pe timp de executie si pe materiale 

Nu orice proiect are specificatii clare de la bun început. Alegerea unui model fix de costuri poate fi riscant pentru client si pentru furnizor. Modelul care se potriveste cel mai bine proiectelor, unde nu sunt specificatii clare despre lucrare si timp de realizare, este Modelul Pretului pus pe Timp de executie si Materiale. Acest model de preturi are ca principiu plata pe ora de lucru sau pe valoarea muncii prestate. Modul acesta de plati, evita riscurile de neîntelegeri si esec în colaborare. Proiectele vizate de acest model de plati sunt proiectele complexe sau cele cu un buget foarte mare.

Pentru ca bugetarea pe nevoi exacte este foarte importanta, Dakai mentine o comunicare activa si transparenta cu clientii sai. Acest mod de abordare creaza posibilitatea ca pe parcursul lucrarii, clientul sa poata modifica cerintele de cate ori are nevoie. De asemenea, furnizam rapoarte periodice despre evolutia lucrarii si resursele folosite. În felul acesta clientul poate sa ia decizii în cunostinta de cauza, fiind informat si pus in tema despre proiectul sau. 

Suntem interesati sa avem tranzactii transparente si sa transmitem informatii structurate, ceea ce creaza o relatie stabila între echipa si client. În acest mod, clientul este asigurat ca, orice de cate ori are nevoie, poate sa redirectioneze resursele catre alte procese care apar in timpul lucrarii.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite