Sistem de baza

 

Aplicatia ERP pe care o dezvoltam este derivat dintr-un sistem ERP open-source. Aplicatia open-scource din care este derivata a demonstrat un real succes in utima perioada, sarind numai in 2014-2016 de la 2 milioane de utilizatori.
Afacerile de azi sunt inundate de date si necesita un instrument de cartografiere pentru a gestiona si a repera in timp util, necesar in desfasurarea activitatii. Cu zeci de fluxuri de date in fiecare secunda, apare inevitabil un gand ca intr-o afacere poate ar fi bine sa tinem totul sub control. Din nevoia de control si raportare in timp real a unui segment de date, la cerere, se naste ideea unui ERP, unui soft ce administreaza, aceste fluxuri.

O solutie ERP poate trasa niste linii pe care merge afacerea si eradicheaza fluxurile nenecesare, monotone sau redundante, creand un ecosistem care integreaza diferite nivele ale procesului intr-un singur sistem, oferind sinergie si crescand productivitatea si asteptarile de la modelul de business.

Deci ce face sistemul nostru ERP si parintele sau de succes? Care sunt sansele ca tu sa alegi solutia ERP corecta pentru afacerea ta? Raspunsul se leaga de sistemul de baza al platformei, care este inima tuturor serviciilor furnizate. Sistemul piramidal, ofera numeroase caracteristici prin care afacerea beneficiaza de aducerea impreuna a proceselor si crearea unui ecosistem prin care toate modelele sunt in sinergie pentru a crea un mediu de maxim control si productivitate.

   Full Web

Portabilitatea este importanta pentru ca orice afacere sa supravietuiasca si sa sporeasca competitivitatea. Cu interfata complet web, afacerea ta nu ruleaza permanent. Poate fi accesata de pe orice dispozitiv, cu un minim de resurse si de conectivitate si un browser moder capabil de HTML5. Sistemul foloseste servicii cloud pentru a fi disponibile in timp real proceselor sau interactiunilor directe sau indirecte asociate cu fluxurile din afacerea dvs.

Interfata web este construita folosind ultimele tehnologii Web, Python, JavaScript, si HTML5. Tehnologiile furnizeaza performanta si portabilitate catre serviciile platformei.

    Ultilizatori Si Grupuri

Lucrezi cu o echipa dinamica? Sistemul suporta si multi-user si grupuri. Accesul multi-user aduce mai multa colaborare in organizatii mari si poate fi folosit de membri echipei sa controleze diferite aspecte ale afacerii dintr-un panou de control central.

Sistemul are de asemenea suport pentru grupuri, ceea ce te ajuta sa faci grupuri de activitati, proiecte... etc.


   Multilingv

Sistemul suporta limbi multiple care creste impactul in afacerile globalizate. Cu multiple limbi straine, afacerile pot usor colabora cu diferiti clienti din locatii multiple, pentru a creste prezenta pe diferite piete.

   Suport Integrat

Sistemul nostru este derivat din Open Source, principiile open-source curg prin venele sistemului. Cu capacitati Open Source, toate facilitatile pot fi personalizate in concordanta cu cerintele tale. Personalizarea ofera afacerii flexibilitatea necesara pentru a supravietui competitiei de pe piata. 

Din ce in ce mai multi dezvoltatori se alatura acestei platforme, comunitatea creste, viitorul sistemului suna bine. Eticheta de Open Source atrage muti dezvoltatori care creaza plugin-uri si module utile afacerilor, prin care se implementeaza facilitati imaginate din toate domeniile.

   Deschis Pentru Integrare Completa

Datorita capabilitatiilor pentru integrare completa, toate modulele pot fi personalizate dupa nevoile dumneavoastra. Personalizarea ofera afacerilor flexibilitatea necesara pentru a supravietui pietei competitive.

Eticheta de integrare completa atrage multi programatori sa creeze pluginuri si module care ajuta afacerile sa implementeze orice functionalitate dorita.

   Drepturi De Acces Diferentiat

Acessul diferentiat este important intr-o afacere. Da voie organizatie sa aibe control absolut asupra resurselor si informatiilor direct sau indirect conectate cu organizatia. Asta inseamna ca doar personalul autorizat sa aibe acces la informatie poate sa treaca de securitate.

   Arhitectura Modulara

Dakai foloseste cele mai noi tehnologii si concepte calculate pentru a aduce cele mai bune rezultate in afaceri. Cu arhitectura modulara, o afacere poate cu usurinta stoca, uploada, schimba informatiile de oriunde. Datorita arhitecturii modulare se poate creea un backup la informatii si restaurate in cazul pierderilor de date.

    Fluxuri De Informare Pentru Companie

Fluxurile de informare sunt vitale succesului unei organizatii. Veti putea controla procese cu usurinta si trimite informatii vitale echipei de lucru. Ele creaza o sinergie si aduce mai multe avantaje obiceiurilor de lucru, cu productivitate si succes sporit.


    Aplicatii Integrate

Dakai suporta integrarea aplicatiilor terte. Aplicatiile cunoscute care pot fi integrate sunt Google Drive, Gmail, si multe altele. Aplicatiile integrate va pot ajuta afacerea sa lucreze cu diferite servicii si sa sporeasca functionalitatea si productivitatea.

    Securitate Avansata

Cu securitatea activata, Dakai poate face comunicari intre diferiti furnizori si procesele proprii. Dezvolatotri pot face diferite componente din afacere sa lucreze impreuna.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite