Resurse Umane

 

Resursele umane sunt o componenta vitala a oricarei organizatii. Cu sistemul de resurse umane Dakai, orice afacere, in ciuda marimii fortei de munca, poate beneficia de solutia one-stop de care este nevoie pentru resurse umane.

Cu ajutorul sistemului de resurse umane Dakai, organizatia poate gestiona cu usurinta angajatii actuali.

Administrarea angajatilor poate include colectia de documentare, salarizare, pontajul si aproape toate informatiile care sunt conectate direct sau indirect cu organizatia.

Sistemul de resurse umane Dakai ofera vizualizare Kanban pentru toate activitatiile legate de angajati. Acest lucru ajuta organizatia sau departamentul de resurse umane pentru a urmari toate detaliile granulare a tuturor angajatilor.

   Recrutari

Procesul de recrutare poate fi o sarcina dificila pentru corporatiile medii sau mari. Culegerea datelor valoroase despre interviuri, alocarea timpului de interviu, procesarea performantei, transmiterea informatiilor vitale sefului unitatii de recrutare se pot efectua cu sistemul de resurse umane Dakai.

   Prezente Si Fluturasi De Salariu

Mentinerea fiselor de salarizare lunare si de zi cu zi sunt greu de mentinut si problema reala incepe atunci cand departamentul de resurse umane trebuie sa acceseze informatii din baza de date. Datorita prezentei si fluturasilor de salariu departamentul de resurse umane poate urmarii salariile lunare si de a mentine prezenta de zi cu zi si alte informatii vitale.

   Operatiuni Fisa De Pontaj

Solutia de Resurse Umane Dakai are, de asemenea, managementul de conformitate. Managementul conformitatii ofera putere organizatiei prin crearea unor standarde care sa respecte si sa se conformeze. Angajatii sunt, de asemenea, ghidati de managementul de conformitate a ceea ce sa se astepte de la ei, si creând, de asemenea, liniile directoare, astfel încât acestia sa nu se implice în orice practici lipsite de etica, care sunt daunatoare pentru reputatia afacerii, direct sau indirect.

   Evaloare Online A Performantelor

Evaluarea performantei este importanta pentru orice organizatie si în cazul în care acestea sunt realizate pe platforma online, aduce mai multa tractiune si, de asemenea, creste valoarea. Alti angajati pot vota si creste implicarea lor în evaluarea performantei. Mentinerea performantelor de evaluare on-line, întregul ecosistem beneficiaza de implicare si evaluare.

   Managementul Cheltuielilor

Angajatii au propriile cheltuieli care trebuie sa fie urmarite de catre departamentul de resurse umane. Angajatorii merg în alte orase, se cazeaza la hoteluri si au multe alte cheltuieli mici. Cu managementul de afaceri on-line, fiecare cheltuiala este introdusa în sistem si pot fi vizualizate sau gestionate cu câteva click-uri.

   Comunicatii

Comunicarea interna este importanta atât din motive de agrement cât si de productivitate. Comunicarea interna, de asemenea, ajuta la trimiterea de mesaje importante pentru echipa si actualizarea lor din timp în timp. Managementul de proiect si generarea de idei devin usoare, de asemenea. Cea mai mare bariera de productivitate si de succes este comunicarea si cu managementul de comunicare, afacerile pot beneficia cu usurinta de avantajele comunicarii.

   Prime

Managementul primelor se poate face cu ajutorul software-ului Dakai de Resurse Umane. Instrumentul utilizeaza gamification si alte seturi de optiuni de premiere pentru cei mai performanti angajati.

   Servicii Angajati

Software-ul Dakai de resurse umane suporta un serviciu propriu pentru angajati. Asta înseamna gestionarea profilurilor lor, revizuirea salarizarii, precum si actualizarea informatiilor. Serviciul propriu pentru angajati ofera angajatorului accesarea la informatii vitale si schimbarea lor ori de câte ori este necesar.

   Urmarirea Concediilor

Urmarirea concediilor ajuta angajatul sa tina evidenta tuturor vacantelor si, de asemenea, se aplice pentru concediu atunci când este necesar. Urmarirea concediului este o informatie one-stop cu privire la numarul de vacante disponibile pentru angajat si, de asemenea, poate reviziu si planifica pentru viitor.

   Analiza Angajatilor

Analiza angajatilor este un proces de creare a evaluarii si analizare a performantei în mod regulat. Sistemul poate fi reglat si revizuit de alti angajati în functie de preferinta lor. Acest lucru le ofera instrumentele potrivite pentru a inova si pentru a creste sansele de a obtine o evaluare, în comparatie cu alte modalitati de a evalua. Departamentul de resurse umane poate stabili revizuire pentru angajat programata. Întregul proces ofera perspective asupra angajatilor si creeaza un ecosistem care se focalizeaza asupra productivitatii si a concurentei.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite