Python

  

Python este unul din cele mai populare limbaje de programare. Este rapid si potrivit pentru productie. Python este portabil si da voie programatorilor sa scrie coduri succinte, usor de mentinut.

Python a fost lansat in anul 1991 si a fost adaptat nevoilor noastre in timp. Limbajul poate fi folosit pentru orice fel de proiect, cum ar fi programarea esentiala, proiecte web, proiecte de retea si interfete pentru utilizatori.

Folosind limbajul python beneficiem de productivitate, sustenabilitate, calitate software ridicata.

Rolul Python in Industrie

Dezvoltarea bazata pe limbajul python nu este rara in industrie. Datorita limbajului python, platforma Dakai s-a dezvoltat mai mult decat un sistem ERP simplu.

Python este benefic pentru mai multe scopuri si se poate adapta mai multor nevoi in proiecte.

Alte exemple majore a limbajului sunt Google, Youtube. Google foloseste puterea limbajului python pentru sistemul de cautare folosit.

 

 

Orice organizatie interesata de o tehnologie versatila si un limbaj de programare care se adapteaza la noile standarde ale dezvoltarii pot alege cu usurinta Python, decat orice alt limbaj de programare. Noi intelegem importanta folosirii limbjului Python si cum modeleaza lumea din jurul nostru. Dezvoltarea Dakai se invarte in jurul celor mai bune practici si metode moderne de programare.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite