Parteneriat

Ce vremuri au fost - Ce provocari ne asteapta!

Economia mondiala actuala este fragila si poate aduce o multime de haos în orice moment. Noi, oamenii supravietuim din parteneriatul cu altii care împartasesc aceleasi valori si dezvoltam ecosistemul nostru înspre ceva ce propulseaza cercurile noastre.

Filosofia este simpla; Sa facem asocieri semnificative care da valoarea ambilor parteneri. Parteneriatul este întotdeauna fructuos, deoarece aduce prosperitate si crestere economica pentru ambele parti. Este o strada cu "du-te vino". La Dakai SOFT, întelegem valoarea parteneriatului cu lideri si organizatii care modeleaza viitorul lumii. Mai mult decât atât, parteneriatul reduce riscul implicat si fara riscuri, întregul ecosistem realizeaza performante mai bune.

Schimbul de informatii si cunostinte de baza sunt cheia pentru crestere,  si detin potentialul de a schimba module în care lumea functioneaza. Solutia pentru prosperitatea lumii este în mâinile celor care împartasesc, si la Dakai SOFT, ne asumam acest gând în filozofia noastra de parteneriat. Pentru a cultiva parteneriatul, mizam pe încrederea reciproca si depasirea blocajelor urmarind o crestere a profiturilor si mai putine riscuri. De asemenea, credem în reducerea riscurilor prin pricepere si prin crearea unor produse puternice în industrie derivate din capacitatea noastra de a depasi probleme.  Noi va ajutam sa executati ideile si sa aduceti un profit mai mare partenerilor dvs. 

De ce sa fiti partenerul nostru?

Alegerea unui partener competent este o sarcina importanta în orice afacere. La Dakai SOFT, întelegem sa punem în aplicare un ecosistem non-competitiv, în care toti partenerii pot creste în mod egal si sa mentinem nivelul corect de comunicare pentru rezultate maximale.

Exista o multime de beneficii in parteneriatul cu noi. Înca de la început am mizat pe parteneriate, si consideram ca parteneriatele sunt cheia dezvoltarii si stabilitatii in livrarea produsului catre clientul final. Ne asumam riscul împreuna cu dvs si impartasim atât profitul cât si riscul. Parteneriatul împreuna cu noi va ajuta sa diminuati riscurile intr-un mod profesionist.

Suportul Tehnic poate îmbunatati suportul pentru clienti si cresterea satisfactiei clientului. Indiferent de regiune, facem eforturi pentru maximizarea beneficiilor solutiei propuse si minimizarea impactului negativ asupra clientului final.

Asocierea de brand si oportunitati de promovare poate duce de asemenea la un succes concertat pentru partenerii nostri. La Dakai SOFT, întelegem, ca resursele si instrumentele  potrivite  pot juca un rol important în îmbunatatirea prezentei pe piata si in transformarea esecurile în succes

Parteneriate în vazari

Daca aveti o propunere, sau cunoasteti o oportunitate
suntem deschisi unei intermedieri de afacere.
De regula stabilim un comision, urmând ca întreaga responsabilitate sa ne o asumam.

Colaborare pe termen lung

Ne adresam în mod special agentiilor care au in mod regulat proiecte software.

Sharing Project

Putem împartasi proiectul cu dvs.În urma unei strategii, putem gasi o solutie functionala si viabila de colaborare si divizare a responsabilitatilor.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite