MobiSale

Soft ERP pentru vânzări mobile

 

Optimizarea punctelor dumneavoastră de lucru se face ușor prin intermediul aplicației centralizate. Puteți urmării cu eficiență toate activitățile din organizație, mai mult puteți intervenii de oriunde și oricând atunci când este necesar. 

  Vânzare

Departamentul de vânzări se ocupă de toate vânzările care sunt efectuate de către organizație. Sistemul de vânzări poate fi un proces complicat pentru mai multe intreprinderi.Cu ajutorul aplicației mobile puteți realiza vânzări și emite documentele aferente vânzării de oriunde.

   Contabilitate

Contabilitatea este cea mai importantă parte dintr-o organizație. Prin contabilitate, orice afacere poate urmări activitățile economice și poate primi rapoarte care pot fi impărtășite cu acționarii. O data cu dezvoltare exponențială a afacerii, un sistem care este complet integrat este esențial pentru supraviețuirea afacerii.

   Stoc/Depozit

Administrarea stocului și depozitului este un proces continuu si necesita o atentie completă la detalii. Scara de depozit poate intimida într-adevăr pe oricine, dar cu utilizarea corectă a sistemului de administrare a depozitului, lucrurile devin mult mai simple și ușor de gestionat. Îmbogățirea stocurilor și reaprovizionarea elementelor necesită o abordare complicată provocată de informațiile noi.

   Achiziții

Într-o afacere nu este importantă doar vânzarea de articole sau serviciile către diferiți clienți. Aceasta include, de asemenea, bunuri de achizitie, servicii și alte forme de articole. Atunci când se realizează o achiziție pe o scară lasizergă este necesară o abordare complexă bazată pe colaborare în cel mai scurt timp, iar organizațiile pot duce departamentul lor de achiziție la nivelul urmator, aducând mai multă productivitate și venituri.

  Raportare

Raportarea este vitală pentru a anticipa situațiile dificile sau ajută la prevenirea lor. Cu o raportare detaliată și periodică reduceți din efort și optimizați procesele organizației dumneavoastră.

    Puncte de Lucru

Puteți gestiona cu ușurință mai multe puncte de lucru în același timp fără să amestecați informațiile și să monitorizați în timp real toate procesele. 

    Aplicație Mobilă

Aplicația mobilă vă ține conectat cu procesele din organizația dumneavoastră indiferent de locația dumneavoastră. Este foarte ușor să gestionați vânzările chiar și în zone fără conexiune la internet


Vă rugăm să folosiți formularul de contact pentru oferta de preț!

SAU

0748 199 940

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite