Migrare

Doriti inlocuirea vechilor sisteme ERP, deoarece ele nu pot tine pasul cu utimele directii si schimbari importante in piata? Sistemul ERP Dakai controleaza fiecare aspect a serviciilor inclusiv migrarea sistemului ERP.

Afacerile evolueaza cu viteza luminii. Sunt multe cazuri in care soluutile vechi ERO nu pot tine pasul cu noile schimbari. Acela este momentul in care compania ar trebui sa migreze la un sistem mai nou si mai bun ERP.

De ce sa alegi Dakai pentru migrarea sistemului ERP?

Migrarea este o faza importanta pentru orice afacere. Asta inseamna adoptarea unei noi tehnologi, pastrand datele si setarile vechi care va definesc afacerea.

Pentru a ne asigura ca datele nu se pierd, implementam anumite standarde si metodologii de migrare de inalta calitate. Echipa noastra va va asigura migrarea fara pierderi de date sau setari.

De ce sa adopti solutiile ERP Dakai?

Multe solutii ERP nu sunt configurate pentru un plan de lunga durata. Tehnologia folosita in sistem devine invechita sau dezvoltatorii sistemului ERP respectiv abandoneaza proiectul. In orice caz, schimbarea este ceruta.

Solutiile ERP Dakai foloseste tehnologii moderne cum ar fi Python, JavaScript si XML. Sistemul fiind open-source, ne permite un ecosistem unde noi module sunt construite lunar. Cu solutiile ERP Dakai, planurile dumneavoastra de lunga durata nu sunt afectate si va puteti focusa mai mult la propria afacere, decat tehnologia folosita.

Cum se realizeaza migrarea sistemului ERP?

Migrarea Dakai este o abordare structurata. Echipa noastra cunoaste importanta migrarii pas cu pas si intodeauna prefera structurarea in pasi bine definiti.

   Intelegerea Sistemului Existent

Primul pas este intelegerea functionalitatilor proceselor din afacere, cum interactioneaza si modul in care transfera datele de la unul la altul.

   Extragerea Datelor

Extragerea datelor este urmatorul pas. In acest pas, ne focusam pe datele din organizare si incercam sa le extragem intr-o locatie diferita. Dupa verificam daca extragerea a fost cu succes fara erori.

   Curatarea Datelor

Curatarea datelor este o parte importanta din procesul migrarii. Procesul extragerii poate cu usurinta sa pastreze informatii eronate. Pentru a fi siguri ca datele sunt corecte, stergem informatiile ramase.

   Verificarea Integritatii

Verificarea integritatii se face dupa ce tot procesul de migrare a fost complet. In acest pas, verificam daca exista erori sau date corupte si le rezolvam cat se poate de repede. Dupa acest pas, putem declara ca noul sistem este functional.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite