Metodologia de dezvoltare

Dezvoltarea este o notiune complexa, care necesita o prezentare detaliata din punct de vedere tehnic. Dakai întelege ce este dezvoltarea si rafineaza acesti termeni în favoarea noastra pentru productie maxima si livrare.

În prezent, exista multe metode de dezvoltare, care sunt practicate de industrie, dar nu orice metodologie de dezvoltare se poate încadra în fiecare afacere. Sansele de a opta pentru metodologia gresita pentru proiect sunt întotdeauna mari si de aceea vom discuta fiecare detaliu cu clientul nostru si apoi el ia decizia cu privire la metodologia pentru proiect.

Ceea ce ne face unici si productivi este abordarea noastra pentru rezolvarea problemelor critice de afaceri. Nu orice problema este similara si exista sanse ca problema sa se poata strecura pe termen lung. Dakai întelege notiunea de probleme si la propagarea acestora pe o perioada lunga de timp, în cazul în care nu sunt rezolvate. De aceea, alegerea metodologiei de dezvoltare potrivita pentru proiectul corect este cheia succesului aici.

Metodologia de dezvoltare este o abordare stiintifica pentru construirea de software de înalta calitate si nu exista nici o mistificare implicata în abordare. Întelegem si executam fiecare bucata de informatii pentru succesul proiectului si nimeni din piata nu întelege modelul nostru de executie care ne desparte de toti ceilalti.


Dezvoltare Ordonata

Dezvoltarea ordonata este o nevoie moderna de zi cu zi pentru echipele de dezvoltare care cresc productivitatea, agilitatea si creeaza o sinergie în cadrul echipei. Abordarea holistica nu este dependenta de nimic si este tinuta în viata de rezultate frecvente, însotite de capacitatea echipei. Ideea de baza este de a permite clientilor sa aiba cerintele de control si de schimbare si caracteristici ale aplicatiei.
Metodologie Agila

Metodologia agila este o metodologie populara in modul nostru de lucru. Motivul este simplu; aceasta ofera o abordare tematica pentru fiecare componenta a proiectului obtinându-se rezultate foarte bune. Regula de divizare si de cucerire este utilizata atunci când premisele problema sunt mari si nu pot fi rezolvate dintr-o data.

Metodologia agila ofera, de asemenea, o interactiune mare cu clientul de-a lungul fiecarei faze a proiectului. Esenta sau filozofia metodologiei consta în crearea unui plan care este atât de agil cat si realizabil în acelasi timp. 

Dezvoltarea pe Baza de Teste
Dezvoltarea pe baza de teste este renumita pentru producerea aplicatiei de cea mai înalta calitate cu o rata scazuta de esec. Ea este activa în industrie si, de asemenea, se încadreaza în metodologia de dezvoltare agila.

Asa cum dezvoltarea pe baza de teste este agila în natura, aceasta depinde de metodologia de dezvoltare scurta. Traseul este diferit, astfel echipa de dezvoltare scrie codul de test si încearca sa automatizeze totul. Ele se refac pana ajung încet la standardul codurilor, producând programe de înalta calitate. Rezultatul acestei abordari este o solutie de înalta calitate pentru orice fel de problema.

Metodologia Cascada

Metodologia tip cascada este abordarea clasica a dezvoltarii software-ului. Fiecare pas este calculat si construit în conformitate cu cerintele. Odata terminat, nu exista nici un motiv de a privi înapoi, anteriorul pas fiind blocat.

Metodologia Cascada sustine agresiv planificarea si apoi executia, nu invers. Metodologia este foarte recomandata pentru proiecte în cazul în care toate cerintele sunt întelese si clare de la bun început. Cerintele sunt mentinute cât mai curat posibil, deoarece ambiguitatea poate provoca haos la progresul proiectului.

Metodologia Spiralata

Metodologia spiralata este cea mai agresiva si mai exacta, cu rate de livrare ridicate în metodologia de dezvoltare. Metodologia spirala este unica, deoarece incubeaza un prototip de lucru la sfârsitul fiecarei mini-spirala. Fiecare spirala este compusa din patru etape: planificare, analiza de risc, de inginerie si de revizuire a clientului.

Modelul de dezvoltare în spirala începe cu faza de planificare, care evalueaza elementele de lucru cheie ale proiectului, cum ar fi obiectivele, conditia de piata si multe altele. Urmatoarea faza, analiza de risc încearca sa rezolve problema în mai multe privinte. Cea de a treia faza este finalizarea lucrului, urmata de revizuirea clientului.

Care Metodologie de Dezvoltare este potrivita pentru dumneavoastra?

Exista multe metodologii de dezvoltare de software, dar numai abordarile enumerate mai sus sunt utilizate pe scara larga de catre industria actuala. De asta, Dakai întelege importanta unor metodologii asupra unei metodologi de dezvoltare inexistente sau învechite si exploateaza metodologiile curente populare pentru o putere maxima de satisfactie a clientilor.

Alegerea metodologiei potrivite pentru proiectul dumneavoastra poate fi greu, dar Dakai este aici pentru a va ajuta astfel încât sa nu cadeti în paralizie de analiza (dilema alegerii).

Echipa noastra este întotdeauna gata sa verifice cerintele si sa vina cu o lista de sugestii pentru cea mai buna abordare.

Industria actuala evolueaza la o rata exponentiala si noi tehnologii papura în fiecare zi. Pentru a supravietui si a face un impact în ecosistemul actual, este necvesar sa evolueze în acelasi ritm. Noi întelegem complet piata si modificarile care continua sa trunchieze din când în când. Valorificarea noilor tehnologii si modificarile metodologiilor noastre de dezvoltare este filozofia noastra principala.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite