Management productie

 

Managementul de productie include toate procesele si planurile in maniere eficiente. Planificarea poate fi facuta in mai multe stadii si nu e complet dependenta de software fiind implementata.

Notiunea Dakai despre Managementul de Productie este un prospect interesant pentru afaceri, Ea ajuta afacerile sa monitorizeze complet procesul manufacturii folosind solutiile Dakai.

Folosind solutiile Dakai, puteti sporii functionalitatea afacerii si administrarea bazelor de date cu acuritate. Stocul poate fi administrat cu usurinta ducand la o performanta mai buna a manufacturii.

    Planificarea Productiei

Planificarea productiei este o parte vitala in organizatie. Cu planificare, toate resursele sunt folosite pentru avantaje maxime. Platforma poate fi folosita pentru facturare, control de calitate, reguli de stoc minim si multe altele. 

    Bon De Consum

Facturarea este importanta. Fara factura corecta, o organizatie poate avea pierderi si totodata nu vor putea urmari cu succes fiecare resursa. Cu bonurile de consum, administratorii pot urmari cu usurinta si schimba pretul diferitelor resurse.

    Planificarea Operatiunilor

Fiecare proces poate fi planificat folosind sistemul Dakai. Cu rutarea activata, resursele pot fi configurate sa atinga fiecare parte a procesului de productie.

    Reguli De Stoc Minim

Regurile de stoc minim dau voie administratorilor sa restocheze pana cand nu e prea tarziu.

    Inventar Si Analiza Fabricatiilor

Inventarul si analiza fabricatiilor ofera instrumentele potrivite sa inteleaga diferite nivele de activitati ale productiei

    Controlul Calitatii

Datorita controlului de calitate, administratorii pot controla cu usurinta calitatea fiecarei resursa, ce poate ghida vizitatotii spre un produs mai bun.

    Controlul Operatiunilor

Datorita controlului de operatiuni, administratorii pot evalua nevoia pentru imbunatatirea proceselor, creea amendamente si imbunatatii intregul ecosistem.

    Calendar De Mentenanta Masini

Cu informatia de mentenanta a masinilor, administratorii pot urmari in detaliu intregul sistem si sa aduca planuri de rezerva si schimbari infrastructurii pentru productivitate si profit maxim.

    Analiza Productivitatii

In procesul productivitatii, fiecare minut pierdut rezulta pierderi in timpul de producere a resurselor. Pentru a depasii asta Managementul de Productie Dakai ofera analiza productivitatii pentru rezultate mai bune in productivitate si operatiuni.

    Rapoarte Analitice

Datorita rapoartelor, diferite nivele de administratori pot aduce schimbari necesare sistemului. Manaementul de Productie Dakai foloseste vizualizarea Kanban si ajuta operatorii sa faca rapoarte si decizii.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite