Livrare Produs

Echipa Dakai exceleaza la întelegerea de afaceri în diferite contexte culturale. De asemenea, am înteles ca nu toate afacerile sunt la fel si necesita o multime de studii aprofundate atât despre piata cat si despre baza de clienti care, la rândul sau, asigura randamentele produsului.

Cerintele de livrare ale clientilor nostri sunt diferite si diverse. Pentru a servi clientii oferim diferite modele de livrare. Complexitatile, inclusiv modele de afaceri diferite si expertiza tehnica, ne ajuta sa clasificam diferite modele de livrare pentru nevoile si asteptarile diversificate.

Modulele noastre de livrare sunt canalizate conform metodologiei noastre de expertiza si de dezvoltare tehnica astfel încât sincronizarea este automata si rezultatele sunt ridicate. Principalul obiectiv filozofic este de a oferi un model de livrare fara sudura, integrat, care se potriveste cu metodologia si cerinta de dezvoltare a partilor interesate.

Modelul de livrare la locatia clientului

Livrarea este proces continuu, iar noi întelegem notiunea de livrare prin interactiune continua la locatia clientului.

Livrarea unui proiect complex, poate fi intimidanta, deoarece poarta darul de complexitate. De asta, Dakai ofera livrare la locatia clientului, care are grija de toate complicatiile necesare pentru a lucra cu echipa noastra de specialitate. Întregul proces porneste de la începutul proiectului pâna la finalizare.

Pentru a depasi complexitatea de livrare la locatia clientului, echipa noastra livreaza pe cale similara filozofiei clientului si a standardelor de lucru, depasind asteptarile clientului.

 

Modelul de livrare

Inca de la inceput livram produsele noastre, in orase din intreaga tara. Avem experienta in lucrul de la distanta, pentru asta stau marturie o mare parte din clientii nostii cu care nu ne-am intalnit niciodata. Relatia de la distanta se bazeaza mai mult decat relatiile obisnuite, pe transparenta totala si respectarea termenelor angajate.

Procesul de livrare presupune mereu finalizarea lucrarilor in parametrii agreati si intocmirea unui raport de livrare. Raportul de livrare verifica conformitatea produsului final cu forma agreata contractual.

Suntem constienti ca pe parcursul utilizarii produsului livrat apar mereu adaugari sau modificari ale produsului livrat. Din acest motiv, pastram mereu legatura si oferim suport post-livrare.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite