Implementare

Cauti sa achizitionezi un soft ERP pentru compania ta? Atunci ai ajuns în locul potrivit. Un soft ERP automatizeaza sarcinile de lucru si propulseaza afacerea într-o zona de crestere si productivitate. Implementarea softurilor ERP a ajuns la un nivel foarte înalt, de aceea cererea pentru implementare a crescut mult fata de alte softuri.

De ce sa alegi Dakai Soft pentru implementarea unui ERP?

Un soft ERP este inima unei afaceri si realizeaza o sinergie între toate procesele acesteia. Daca aceste procese nu sunt corelate si interconectate între ele, atunci compania poate pierde timp si resurse pretioase. În acelasi fel, fara o corelare buna, nu putem obtine un ROI bun, asta împiedicând evolutia afacerii. Dakai întelege aceste aspecte si ne asiguram ca implementarea ERP-ului este realizata pas cu pas, tinând cont de analizele de piata si de specificul platformei.

Un alt motiv pentru care ne aleg companiile, este suportul si mentenanta prestata. Echipa noastra de programatori este alaturi de utilizatorii softului pentru a rezolva problemele pe care le întâmpina acestia. De asemenea, oferim training pentru echipele din companie implicate în procesul de implementare al softului ERP.

Care sunt pasii pe care îi urmeaza Dakai în implementarea softului ERP?

    Abordam problemele pas cu pas

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, mai întâi clarificam si integram cerintele clientului si facem o strategie de abordare. Numai dupa ce ne asiguram ca am înteles ce vrea clientul, abia atunci începem implementarea softului. În felul asta, vom avea la final un soft functional si productiv exact dupa cerinta clientului.

    Viziune activa asupra timpului de lucru

Tinem cont de faptul ca timpul este important pentru orice afacere. De aceea, folosim cu mare atentie timpul acordat pentru implementarea softului ERP, pentru a ne încadra în termenul initial. Reusim asta prin respectarea unor pasi de lucru riguros planificati. 

   Cercetarea profilului afacerii

Cel mai important pas în implementarea softului ERP, este sa cunoastem profilul afacerii pentru care se lucreaza. În acest pas, realizam liste de probleme specifice, liste de Întrebari si Raspunsuri, flux de lucru si alti parametri de analiza necesari pentru cunoasterea afacerii unde se implementeaza sistemul ERP. Cercetarea noastra are întotdeauna în vedere natura organizatiei pentru care se executa implementarea.

    Acordarea cu echipa de dezvoltare a clientului

Avand profilul organizatiei respective, putem trece la pasul urmator, sa punem în tandem modul de lucru si parametrii comuni de lucru cu membrii cheie ai echipei pentru a le transmite riscurile implementarii unui sistem ERP. Alte aspecte pe care le transmitem echipei respectiv sunt despre dezvoltare sistemului standard, drepturi de acces si metode de implementare.

    Planificarea proiectului

Odata ce am bifat profilul companiei si ne-am acordat cu echipa de lucru, putem trece la planificarea proiectului. Drept pentru care în acest pas expunem viziunea de planificare a proiectului dupa care ne concentram mai departe pe realizarea unui model de business stabil.

    Modelul de business

Este necesar sa avem un model de dezvoltare a afacerii în actuala piata extrem de competitiva. Echipa noastra analizeaza piata si propune cele mai fezabile practici pentru afacerea clientului. Sistemul ERP are capacitatea sa dezvolte si sa mentina un model de afacere stabil si de încredere. De regula, scopul nostru este sa transformam obiectivele în solutii reale.

   Designul solutiei

Un design atragator nu imbunatateste doar functionalitatea sistemului ci si interactiunea utilizatorilor cu acesta. În felul acesta, munca de zi de zi în ERP devine fluida iar asta aduce productivitate si satisfactie.

   Etapa de functionare a solutiei ERP

Dupa ce am parcurs toate etapele anterioare, putem trece la implementarea efectiva a sistemului ERP.

   Transfer de date

Dupa ce am configurat si implementat sistemul, trece la pasul urmator, la transferul de date. Transferul se realizeaza sistematic, astfel încat sa nu se piarda date importante în timpul procesului.

    Training

De regula, personalul este reticent la schimbari si de aceea noi ne asiguram ca, printr-un training de management al schimbarii, rezolvam aceasta problema. Trainingul este necesar ca ERP-ul sa fie dat în functiune pentru toti utilizatorii companiei respective si sa poata fi folosit la parametrii ceruti.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite