E-commerce

 

Spiritul antreprenorial online este un prospect interesant cu o idee de a crea valori pentru utilizatori de internet si a furniza servicii nelimitate companiilor. Paginile web care folosesc sistemul E-commerce au nevoie de un set special de module pentru a depasii limitele in totalitate fata de un site normal. Sistemul ofera vizualizarea produselor si un cos de cumparaturi automat.

Cu echipamentul E-commerce, afacerile online isi pot deschide propiul portal online. Portalul online este un punct de actiune secundar pentru multe afaceri. Studii recente arata ca multe afacere au tranzitat complet de la magazinul fizic la unul online. In acest mod, afacerile pot opera mult mai bine si pot avea un singur centru operational.

   Pachet Complet E-Commerce

Sistemul E-Commerce ofera functii traditionale precum pagini de produs detaliate, catalog, cos de cumparaturi si multe altele. E-Commerce este complet personalizabil.

   Facturi si Contabilitate Incorporata 

Facturarea si contabilitatea sunt importante pentru un magazin online. Cu solutia E-Commerce Dakai, acestea sunt incorporate si creaza solutii usor personalizabile. Solutiile ajuta afacerile sa controleze vanzarile in timp real, generand raporturi.


   Administrarea Inventarului Integrata 

Prin administrarea inventarului, administratorii pot configura si gestiona stocurile. Asta inseamna a primi alerte cand stocurile trebuiesc reaprovizionate si alte alerte personalizabile.

   Integrare Google Analytics

Vizitatorii siteului dumneavostra ofera multe date care pot fi capturate cu usurinta de instrumente de analiza cum ar fi Google Analytics. Pachetul Google Analytics prezent in sistemul e-Commerce Dakai raporteaza administratorilor, despre utilizatori, tranzactiile care s-au anulat, statisticile cosului de cumparaturi si multe altele.

   Diferite Metode de Plata 

Sistemul e-Commerce suporta mai multe metode de plata, Asta pastreaza vizitatorii, si nu ii trimite in alte siteuri cand finalizeaza o comanda.

   Tracking si AWB autogenerate 

Sistemul e-Commerce suporta mai multe metode de livrare.

Oferim interconectare cu principalele firme de curierat din Romania.

   Administrarea Continutului 

Un site are nevoie de continut pentru descrierea produselor, posta pe blog si alte informatii folositoare clientilor. Sistemul e-Commerce Dakai ofera administrarea continutului cum ar fi crearea, editarea si stergerea articolelor si descrierea produselor.

   Administrarea SEO

Pentru un succes complet, orice site e-Commerce are nevoie de trafic de cautare. Cu instrumentele SEO, afacerea poate configura propriul site pentru o cautare organica si creste numarul vizitatorilor si profitul afacerii.

   Catalog de Produse 

Catalogul de produse ajuta administratorii sa creeze pagini unice pentru produse si sa listeze tipuri asemanatoare de produse pe aceasi pagina, ceea ce ofera informatie vizitatorilor pentru o comanda corecta. 

   Conturi de Clienti 

Sistemul e-Commerce Dakai suporta conturi de clienti, care pot fi folosite de clienti pentru a stoca informatii vitale, cum ar fi adresa, cartea de credit, istoric comenzi si multe altele.

   Analiza Clientilor 

Analiza clientilor ofera perspective modului de cumparaturi si informatiei de navigare pe website. Cu aceasta informatie, administratori pot observa cele mai vizitate pagini.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite