Despre noi

Despre noi

Activitate. Evolutie. Misiune.

Activitate

Suntem pe piata din 2007, primele noastre proiecte au fost de design web. Ne definim ca o echipa dinamica si libera, ceea ce ne da posibilitatea sa abordam diferit sau "Altfel" aplicatiile online. Curajul si libertatea de gandire ne definesc produsele.

Dezvoltam înca de la inceput aplicatii online.
In ultima perioada tot mai multe servicii se muta în zona online, astfel am ajuns inevitabil sa integram dezvoltarea noastra in zona ERP.

Din 2010 dezvoltam ERP pentru productie, comert si vanzari, ERP accesibil online prin tehnologii WEB. 

 

  Crezul nostru

Intelegem puterea Open Source si livram solutii bazate pe produse Open Source, in acelasi timp de-a lungul evolutiei noastre am dezvoltat solutii proprii atat in aplicatii statice, cat si in aplicatii server-client, livrate online.

Pentru a livra solutii dedicate afacerii dvs, avem designeri talentati, dezvoltatori, analist pentru fluxuri de date si marketuri, care inteleg si livreaza produse peste standardul pietei. 

Dakai SOFT crede in solutii orientate catre client începand cu zona enterprise pana la afaceri mici. Echipa noastra si tehnologia cu care lucram zilnic, ne-a ajutat sa depasim orice dificultate tehnica si non-tehnica. Relatia cu clientii nostrii ne afecteaza in mod direct, din acest motiv suntem foarte atenti la impactul pe care îl au produsele noastre asupra afacerii clientului nostru.

Esenta dezvoltarii noastre este munca continua si sustinuta, cunoasterea si know-how cat si pregatirea noastra ne da posibilitatea sa întelegem intr-o maniera transanta si simpla, dar nu simplista, realitatea pe care o transpunem in coduri. Crestem prin provocarile clientilor nostrii, si deja dezvoltarea noastra este un raspuns al cererilor si provocarilor lansate.

Evolutia noastra dinspre scripturi web catre aplicatii online sau offline sunt un raspuns fata de provocarile la care am facut fata cu succes.

  Simplitatea este divina

Simplitatea in abordare este o finalitate spre care tindem. In domeniul nostru se spune ca "simplitatea este divina".

Da simplitatea este divina si ajungem la ea prin multe abordari complicate. Cele mai simple metode de lucru se regasesc in natura. Totusi evolutia a facut multe teste pana sa  ajunga la aceasta abordare simpla.

Simplitatea este divina, dar si greu de atins.
Noi la Dakai, cautam in permanenta sa facem lucrurile cât mai simple. 

   Responsabilitate si franchete

  • Cand nu stim ceva, ne documentam. 
  • Cand ceva nu se poate realiza, spunem.
  • Cand nu am terminat la timp ne asumam.
  • Cand relatia nu este fairplay, cu franchete si calm semnalam dezechilibru.

   Relatii durabile de business

Avem relatii foarte bune atât comerciale cât si umane cu majoritatea clientilor. Colaborarile cu unii clienti au aceeasi durata ca vechimea noastra in piata.

Ne caracterizeaza responsabilitatea si seriozitatea cu care abordam relatiile de parteneriat atat cu clientii nostrii cât si cu furnizorii nostrii.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0774 948 987

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite