Depozit

 

Depozitul reprezinta o cladire comerciala, care este utilizat de catre organizatie, afacere, importatori, exportatori si multe altele. Gestionarea de depozit nu este o sarcina usoara si necesita solutii complet automatizate. Sistemul de gestiune a depozitului Dakai este o abordare revolutionara a problemelor cu care afacerea trebuie sa se confrunte administrand depozitul.

Administrarea depozitului este un proces continuu si necesita o atentie completa la detalii. Scara de depozit poate intimida într-adevar pe oricine, dar cu utilizarea corecta a sistemului de administrare a depozitului Dakai, lucrurile devin mult mai simple si usor de gestionat. Îmbogatirea stocurilor si reaprovizionarea elementelor necesita o abordare complicata provocata de informatiile noi. Cu sistemul de administrare Dakai, companiile pot gestiona cu usurinta depozitul. El ofera caracteristici, inclusiv revolutionara administrare dubla a intrarilor de inventar, trasabilitatea, scanarea codului de bare, trasportul, stocuri în timp real si multe altele.

   Managementul Intrarilor Multiple

Administrarea inventarului este o sarcina complicata - stocurile se pot pierde cu nici o trasabilitate. Dar, cu administrare dubla a intrarilor de inventar, stocurile nu sunt pierdute ci sunt mutate dintr-un loc în altul, pastrând tranzactiile pe drumul cel bun.

   Tranzactii Automate

Cu fiecare element conectat sau nu, tranzactțiile au loc. Cu sistemul Dakai, toate tranzactiile, inclusiv livrari, receptii sau orice alte miscari interne sunt gestionate în mod automat. Tranzactiile sunt automatizate în continuare prin definirea regulilor de tranzactie.

   Trasabilitate

Întelegerea circulatiei stocurilor este importanta pentru întreprinderi. Aceasta le permite sa planifice si sa introduca noi reguli si reglementari pentru a face procesul mai automat. Cu un control complet asupra stocului, depozitul poate afla mai multe despre oricine este conectat cu depozitul, în mod direct sau indirect. Stocurile pot fi conectate cu clientii, locatiile de productie si a furnizorilor.

   Urmarirea Numerelor In Serie

Pentru a face depozitul mult mai eficient, urmarirea este activata în sistemul Dakai de administrare a depozitului. Acest lucru permite urmarirea stocului, în fiecare etapa, cu mare accent pe urmarirea fiecarei etape de livrare si receptie. Pachetele de produse sunt suportate de urmarirea numarului de serie.

   Coduri De Bare

Urmarirea devine mult mai eficienta si convenabila atunci când se face prin coduri de bare. Solutia Dakai pentru depozirt accepta scanarea de coduri de bare, îmbunatatind functionalitatea depozitului si trasabilitatea.

   Logistica Reversibila

Depozitul Dakai contine, de asemenea, logistica inversa, o modalitate de a realiza remanufacturarea si renovarea produselor vechi facandu-le utilizabile.

   Managementul Transporturilor

Cu administrarea trasporturilor, depozitul poate configura cu usurinta bunurile lor pentru transport. Aprovizionarea stocurilor si informatiile de descarcare sunt stocate în baza de date si pot fi actualizate oricând.

   Managementul Locatiilor Si Miscarilor

Locatiile si miscarile sunt conectate cu depozitul. Ele reprezinta primul punct de întâlnire a stocului si permite, de asemenea, depozitului întelegerea cerintelor în funcție de locatiile si miscarea din apropiere. Cu managementul de locatie si miscare, organizatia poate atasa cu usurinta stocurile, cu o anumita locatie si, de asemenea, stabilite pentru rutine de receptie sau livrare.

   Nivelul Stocurilor In Timp Real

Stocul este nucleul de depozit. Depozitul Dakai are suficiente facilitati pentru monitorizarea în timp real a stocurilor. Acest lucru permite depozitului sa aprovizioneze înainte de a ramane fara stoc. Monitorizarea în timp real ofera, de asemenea, informatii valoroase despre modul în care depozitul poate lucra mai eficient.

   Analiza Inventarului

Inventarul este complex si pentru a întelege fiecare nivel de stoc si a miscarii sale, depozitul Dakai permite managerilor sa faca analiza inventarului. Administratorii pot lua decizii atat pe termen scurt cat si pe termen lung, care pot îmbunatati lucrarile de depozitare.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite