De ce noi?

Lumea tehnologiei este plina de complexitate si de cai nesigure care au nevoie de ajutor si de analiza de specialitate. Daca sunteti o afacere în cautarea de a ridica afacerea la nivelul urmator, atunci ati gasit partenerul potrivit, Dakai Soft.

Jumatate din munca se face prin alegerea partenerului potrivit de IT, care poate face lucrul în afaceri impecabil atunci când sunteti în cautare de oportunitati si idei creative pentru afaceri.

Infrastructura disponibila în serviciile Dakai asigura o mai buna rentabilitate a investitiei, patrundere dezvoltata în piata si experienta cu clienti uimitoare. Echipa noastra de cercetare si dezvoltare functioneaza tot timpul pentru a gasi cele mai bune strategii pentru o serie de întreprinderi si de a crea o bogata experienta pentru actionari.

IT, ERP, CRM evolueaza la o rata exponentiala, creând o piata extrem de competitiva pentru cei care înteleg tehnologia si piata dinamica. Pentru a furniza servicii atât clientilor cât si afacerilor, vom dezvolta întelegerea noastra si un ecosistem care aduce beneficii tuturor actionarilor asociati cu Dakai.

Expertiza noastra ne permite sa integreze sistemele mai vechi în cele noi, creând o cale pentru întreprinderi pentru a prospera în viitor. Pentru a face afaceri de succes, vom încerca sa gasim filosofia ascunsa a clientilor si chiar sa creem o noua întelegere de baza a activitatii care ar trebui sa se apropie de piata. Succesul oamenilor depinde de modul de re-abordare a problemelor de vârsta veche cu un nou unghi si aducand mai mult ROI si satisfactia clientului.

Cu modelul nostru de lucru, riscurile sunt reduse la minimum, cu ROI crescut. De asemenea, întreprinderile beneficiaza de recunoasterea de lucru cu cele mai bune solutii IT, crearea de solutii unice atât pentru comunitatea open source cât si pentru întreprinderile care sunt implicate cu Dakai Soft.

Ce componente specifice sunt prezente in solutiile Dakai?

    Infrastructura

Infrastructura joaca un rol esential în crearea viitorului. Cu o infrastructura corecta, afacerile pot avea încredere în noi, atât cu inovarea, cât si cu solutii care functioneaza. Infrastructura ofera, de asemenea, baza pentru productivitate si întelegere sporita a problemelor.

    Resurse Certificate

Lucrand cu resurse certificate permite întreprinderilor sa înteleaga munca livrata. În plus, resursele certificate ofera fiabilitate, rezistenta, si multe altele. Cu resursele potrivite, afacerile pot minimiza cu usurinta riscurile si pot ridica rentabilitatea investitiei.

    Confidentialitate si Securitate

Confidentialitatea si securitatea sunt foarte bine mentinute în orizonturile Dakai Soft. Noi întelegem atât confidentialitatea cât si securitatea, si le punem în aplicare în munca nostra de zi cu zi - crearea unui ecosistem unde echipele obtin acces la resurse care nu împiedica confidentialitatea clientilor nostri. Accesul securizat la resurse este mentinut, de asemenea, astfel încât numai persoanele autorizate obtin acces la informatiile critice de misiune.

     Politica de Calitate 

Echipa noastra de control tehnic monitorizeaza în mod constant tot procesul de comunicare interna, rezultatele asteptate, precum si a alte resurse pentru calitate. Calitatea asigura succesul pe termen lung a afacerii si ofera rezultate uimitoare afacerilor în ceea ce priveste cresterea si satisfactia clientilor.

    Consultanta

Întreprinderile au nevoie de început corect si cu consultanta Dakai, ei pot cu usurinta cunoaste ciclu IT, de la consultanta la implementare la întretinere. Echipa noastra de consultanta identifica domeniul de aplicare potrivit pentru afacerea dvs., creeaza un document detaliat de executie a proiectului si pastreaza întreaga executie a proiectului din punct de vedere expert si calitativ. Dupa punerea în aplicare, luam relatia noastra cu clientul cu un pas mai departe prin furnizarea de formare si de sprijin. Avem diferite modele de livrare pentru clienti diferiti, cu o valoare ridicata de satisfactie a clientilor.

    Expertiza Tehnica

Lumea este plina de inovare, tehnici si instrumente care aduc viata afacerilor de pe tot globul. Cu inteligenta afacerilor, echipa noastra identifica punctele slabe si le transforma în puncte forte, cu ajutorul unor tehnologii care aduc noi modificari in vechiul sistem. Expertiza tehnica, de asemenea, ne permite sa oferim solutii personalizate clientilor, care, la rândul ei, îmbunatateste atât productivitatea, cât si rentabilitatea investitiei.

    Livrare Rapida

Noi întelegem competitia de pe piata si avem suficiente facilitati pentru livrare mai rapida a proiectelor. Integrarea instrumentelor potrivite cu procesul de afaceri ne ofera avantaj fata de competitorii nostri. De asemenea, putem livra proiecte personalizate cu termene limita strânse, astfel încât afacerea nu pierde piata din cauza întârzierii.

     Dezvoltare Flexibila

Dezvoltarea este nucleul Dakai. Noua ne place sa oferim solutii open source pentru comunitate si întelegem in mod clar problemele societatii în general. De asemenea, vom crea solutii personalizate de dezvoltare pentru clientii nostri si vom aduce solutii care lucreaza pentru viitor.

     Servicii Excelente cu Clientii

Fara clienti nici o afacere nu poate prospera. Dakai întelege asta si functioneaza în mod clar la nivel ridicat de satisfactie a clientului. Noi credem în crearea de succes pe termen lung si in pastrarea clientului la brandul nostru cu loialitate.

    Suport Integrat

Suportul este un proces continuu pentru a oferi solutii clientilor. Echipa Dakai întelege cerintele de sprijin si vine cu solutii, fara sa pierdem nici un moment pentru clienti. La rândul sau, afacerea nu va pierde timp pretios si clienti.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite