Contabilitate

 

Contabilitatea este cea mai importanta parte dintr-o organizatie. Prin contabilitate, orice afacere poate urmari activitatile economice si poate primi rapoarte care pot fi impartasite cu actionarii. Actionarii au, de asemenea, un rol important in contabilitate, in orice organizatie. Toate cheltuielile, profituri si alte forme de venituri sunt calculate folosind modulul de contabilitate Dakai.

O data cu dezvoltare exponentiala a afacerii, avand un sistem care este complet integrat cu inventar si rapoarte de vanzari, sunt esentiale pentru supravietuirea afacerii.

Sistemul de contabilitate Dakai este un produs care ofera avantaje tuturor proceselor legate de afacere

  Gestiune Registru General

Registrul general contine toate informatiile despre toate tranzactiile care au loc in interiorul companiei. Prin Registrul General,  afacerea poate usor lucra in alti parametrii contabili. Toate informatiile pot fi introduse si formatate conform cu politica companiei.

  Controlul Si Managementul Bugetului

Prin sistemul nostru contabil, afacerea poate controla resursele in cele mai mici detalii. Furnizam managementul bugetului astfel incat afacerea nu iese din paramentrii stabiliti initial. Cu un complet control, afacerea poate inflori usor, cu ajutorul sistemelor noastre.

  Cacheflow Managementul Activelor

Managementul cache si mijloacele fixe sunt sectiuni importante in contabilitate. Ambele variante de mijloace fixe, tangibile si intangibile, pot fi gestionate in Managementul mijloacelor fixe. Cache-flow atat intrari cat si iesiri sunt monitorizate utilizand solutia noastra de contabilitate.

  Estimari Financiare

Cu toate informatile la dispozitie, contabilii pot prognoza cu usurinta cresterea financiara sau investitile. Contabilitatea noastra ofera instrumentele si informatiile de previziune financiara necesare. Cu prognozele date, afacerea poate lua un curs corect, crescând cotele sale de succes. Utilizarea corecta a resurselor este, de asemenea, un factor important în previziune.

  Managementul Conformitatilor

Conformitatea se refera la normele si reglementarile care guverneaza mediul de lucru al organizatiei. Cu managementul de conformitate, se poate seta cu usurinta regulile interne, plafoane financiare si alte reguli de conformare pentru o mai buna functionare a sistemelor. 

  Reconciliere Bancara

Reconcilierea este un proces extrem de util in procesele contabile. In sistemul nostru reconcilierea este usoara si mereu sugerata, pentru cat mai putine click-uri.
Reconcilierea bancara potriveste registrul general cu extrasele de cont. Cu aplicatia noastra, reconcilierile intre facturi emise si incasari bancare se pot face usor, economisind timp pretios.

  Facturi Online Si Cheltuieli

Cand totul este în miscare si on-line, noi va oferim posibilitatea de a crea cu usurinta facturile on-line si de a urmari,  cheltuielile. În acest fel partile interesate pot obtine mai repede modul de plata si pot  contribui la cresterea organizatiei. Tranzactiile si cheltuielile sunt realizate sunt arhivate si usor de folosit.

  Contabilitate Multimonetara

Piata globala ne impune sa integram componenta internationala, si sunt putine societati care nu au relatii comerciale internationale. Sa gandim tranzactiile intr-un mod international este un imperativ in dezvoltarile noastre. Cu multi-valuta contabilitatea devine unica si conversiile sunt contabilizate in timp real, la cursul de schimb BNR.

   Centru De Costuri Si KPI

Tine evidenta tuturor elementelor de cost ale centrului de afaceri, cum ar fi cercetarea si dezvoltarea, marketing sau alte forme de activitati care nu adauga profit, în mod direct sau indirect.

Indicatorul cheie de performanta este o valoare utilizata de afaceri pentru a ridica performanta si, de asemenea, pentru a întelege cresterea într-o perioada de timp. Cu toate informatiile disponibile din tabloul de bord, afacerea poate fi îmbunatatita cu usurinta fata de performantele anterioare, si poate crea rapoarte interesante.

.

   Raportari Extinse

Raportarea este forma de baza in furnizarea de informatii catre alte parti interesate. Cu toate informatiile disponibile prin tabloul de bord, contabilii pot crea cu usurinta rapoarte extinse, care, la rândul lor, poate ajuta managerii sa ia decizii strategice. 

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite