Consultanta

Solutia ERP este o abordare centralizata pentru a gestiona toate fluxurile afacerii dumneavoastra si a automatiza procesele cat de mult posibil. Pentru orice companie, mica sau mare, alegerea unui sistem ERP este o sarcina dificila. Aceasta consta in culegerea de informatii a pietei.

Pentru a simplifica, Dakai ofera consultanta pentru companiile care aleg solutiile ERP pentru afacerea lor. Consultanta ERP Dakai este bazata pe experienta si expertiza noastra cu alte companii. 

De ce sa alegi consultanta Dakai pentru sistemul ERP?

Echipa noastra joaca un rol important in acest proces. Consultantii nostrii sunt precisi in comunicare si pot avea impact pozitiv asupra afacerii dumneavoastra. Ei se asigura ca fiecare aspect al planificarii, implementarii, integrarii, mentenantei si suportului sunt planificate corect si executate fara probleme.

Cum se realizeza o consultanta Dakai? 

O abordare sistematica este intodeauna o idee buna. Tine incoerentele la distanta si nu exista ambiguitate in proces. Pentru companii, consultanta Dakai se realizeaza in mai multi pasi.

   Analiza Proceselor

Consultanta necesita o intelegere minutioasa a modelului dumneavoastra de afacere. In primul rand, facem o analiza completa a fluxurilor de documente si de informatii din cadrul companiei. Cu o imagine clara, putem merge mai departe si in acelasi timp luam in evidenta toate partile implicate.

  Procese Recomandate

Evolutia unei afaceri este un proces continuu. O data cu cunoasterea afacerii dumneavoastra, va putem recomanda anumite puncte cheie care vor imbunatatii procesele existente sau viitoare.

   Revizuirea Calitatii

Dupa finalitatea analizei de baza, vom asigura mentinerea calitatii de-a lungul procesului de consultanta. Echipa noastra vor raporta controlul calitatii pentru a imbunatati fluxurile de lucru.

   Abordarea Implementarii

Urmatorul pas este decizia de abordare a implementarii. Vom creea un set de tehnici de implementare a sistemului ERP, iar dumneavoastra veti alege metoda preferata.

   Determinarea Solutiilor

Folosind setul corect de instrumente si tehnici, echipa noastra va rezolva problemele afacerii prin inteplementarea sistemului ERP pentru o eficienta si un ROI mai bun.

   Simplitatea este cheia

Solutia ERP Dakai este un sistem complex, dar ceea ce usureaza consultatia si implementarea  este simplitatea pe care incercam sa o atingem.

Cu instrumentele, tehnicile si cunostiinta noastra in solutiile ERP, asiguram cresterea si succesul afacerii dumneavoastra. 

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite