Constructor website

 

Site-urile sunt importante - ele functioneaza ca o poarta de acces pentru afaceri si ajuta la cresterea prezentei on-line. Cu suma mare de oportunitati disponibile on-line, nicio afacere nu îsi poate permite sa rateze ocazia. Cu prezența on-line corecta si un site dezvoltat, in afaceri se poate vedea cu usurinta o crestere a veniturilor si cresterea cotelor sale de a fi de succes pe piata web curenta. Pe scurt, site-urile sunt acum obligatorii pentru a reusi.

Orice organizatie care vrea sa duca afacerea la nivelul urmator, cauta a utiliza o solutie ERP. Însa, solutiile ERP actuale nu ofera un constructor de site si, prin urmare, ei trebuie sa angajeze dezvoltatori si designeri pentru a finaliza proiectul lor. Acest lucru duce la cresterea bugetului, complicatii inutile si multe altele. Solutiile actuale ERP nu dispun de constructori de site, care pot împiedica într-adevar cresterea oricarei afaceri.

Dakai ofera un constructor de site. Generatorul de site este uimitor si nu are nevoie de nici o codificare. Constructorul de site se adreseaza afacerilor, care doresc sa inceapa cu un site functional. Constructorul ofera tone de caracteristici, cum ar fi drag and drop constructor, design gata facut, optimizat SEO si multe altele.

Ce face constructorul de site Dakai competitiv altor constructori? Mai ales în comparatie cu celebrul CMS, cum ar fi WordPress, Joomla etc.

   Editare Drag & Drop

Nu aveti cunostinte in programare? Nu va faceti griji. Constructorul Web Dakai vine la pachet cu editarea Drag and Drop.  Constructorul web Drag and Drop va permite afacerilor sa înceapa rapid lucru pe site-ul lor. Generatorul front-end este limitat doar la numarul de elemente pe care le are de oferit. Dar, are numar corespunzator de elemente pentru a crea un site web cu drepturi depline ce coincid cu cele mai recente practici de dezvoltare.

   Versiune De Mobil Integrata

Site-urile web care sunt construite cu ajutorul Constructorului Web Dakai sunt complet receptive si ofera si versiune mobila. În conformitate cu tendintele actuale, mai mult de jumatate din trafic provine de la dispozitivele mobile si traficul va creste pe termen lung. Pentru a sustine mai mult de jumatate din traficul, site-ul este complet receptiv si pot rula pe orice dispozitiv.

   Instrumente SEO

Opimizarea SEO este o parte importanta a oricarui site. Aceasta ajuta la ridicarea in grad a site-ului in cautarea Google, oferind mai mult trafic, care se deschide poarta de acces catre potentiali clienti. Cu SEO off-line, site-ul de afaceri se poate ridica în rezultatele cautarii. Cu instrumente SEO în Constructorul Dakai, afacerea poate începe cu usurinta campania SEO si sa câstige cu tractiune în fiecare zi care trece. Tot ce trebuie facut este sa utilizati instrumentele SEO incluse in sistem.

   Multilingv

O afacere poate viza cu usurinta diferite demografice, cu ajutorul suportului multilingv. Orice organizatie poate beneficia de aceasta functionalitate pentru un efect maxim, capturarea unui segment de piata imens cu cele mai simple caracteristici. Cititorii iubesc site-urile care sunt scrise în limba lor materna. Aceasta caracteristica rupe barierele lingvistice si ajuta organizatia sa se extinda dincolo de bariera lingvistica.

   Capacitati Enterprise

Sistemul CMS provine de la dezvoltatorii de cele mai bune solutii ERP. Singurul lucru pe care le-au asigurat este ca constructorul web/CMS este o solutie pentru întreprindere, adica este scalabil, robust si o solutie pentru probleme aparute. Acest lucru permite corporatilor uriase, organizatiilor si afacerilor sa se concentreze asupra modelului de afaceri, mai degraba decât designul site-ului. Solutia CMS este, de asemenea, sustinuta de tone de dezvoltatori open-source, care o actualizeaza din când în când.

   Autentificare Social Media

Platformele social media sunt importante pentru orice site. Cu Social SignUp, site-ul poate crea adepti loiali facându-i o parte din succesul lor pe termen lung. Site-ul web Dakai ofera logari sociale cum ar fi celebrele platforme de social media, Facebook și Google.

   Chat Online

Doriti sa aveti contactat cu vizitatori? Generatorul web, de asemenea, vine cu o facilitate de chat on-line. Caracteristica de chat permite echipei tehnice sau echipei de marketing sa ramâna în contact cu vizitatorii, raspunzând la întrebarile lor în timp real. Modul de interactiune poate beneficia vizitatorii si sa aduca mai multi clienti, cresterea gradului de penetrare pe piata si a profitului în ansamblu.

   Blog

Ati lansat o noua caracteristica pentru un produs sau un produs complet nou? Blog-uri sunt prezente pentru a trimite mesaje clare urmaritorilor actiunilor curente în cadrul organizatiei. Blogurile sunt necesare pentru succesul pe termen lung, deoarece acestea sunt, de asemenea, urmarite de clientii actuali sau potentiali. Afacerea poate popula cu usurinta blogul cu informatii importante care va pot ajuta în SEO, de asemenea. 

   Forum Intrebari Si Raspunsuri

Suportul tehnic si non-tehnic este necesar pentru o afacere pentru a supravietui în scenariul actual. Forumurile pentru intrebari si raspunsuri ofera platforma potrivita pentru afacerile care ofera solutii legate de serviciile lor. De asemenea, ea deschide o platforma, în cazul în care utilizatorii experti pot împartasi opiniile lor cu privire la unele probleme si a le rezolva, înainte ca echipa tehnica sa observe. Platforma intrebari si raspunsuri ajuta la cultivarea unei comunitati care evolueaza în timp.

   Control Complet Continut

Dakai este o solutie Open Source, care ofera un control complet în mâna. Generatorul web nu este diferit si poate fi personalizat complet. Acest lucru înseamna schimbarea codului în functie de cerinta unei afaceri.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite