Politica de Confidentialitate a Datelor

Censym Maintenance

 

Introducere

Editorii acestui site iau in serios confidentialitatea dvs si protejarea informatiilor personale ale dvs. si doresc ca dvs sa va simtiti comfortabil utilizand aplicatia. Aceasta politica de confidentialitate se refera la informatii care pot fi identificate cu persoane ( referindu-se ca si "date" in continutul de mai jos) care pot fi colectate de catre aplicatie. Aceasta politica nu se aplica altor entitati care nu sunt detinute sau controlate de catre dezvoltatorii aplicatiei si de asemenea nu se aplica persoanelor care nu sunt angajatii sau nu sunt sub controlul dezvoltatorilor aplicatiei.

1. Colectarea de date

Nu sunteti obligat sa oferiti alte informatii suplimentare pe care nu doriti. Va rugam sa intelegeti ca numele dvs. pe care il alegeti precum si orice alte informatii pe care le introduceti care va vor identifica ca si user al acestei aplicatii nu vor fi publicate. 

2. Utilizarea datelor

Datele pot fi folosite ca sa personalizam si sa imbunatatim experienta userilor care folosesc acesta aplicatie. Vom face eforturi pentru a impiedica ca datele dvs. sa fie disponibile catre terti cu exceptia cazurilor in care este prevazut in Politica de Confidentialitate.

  • Acces la locatia dispozitivului: Se preia locatia dispozitivului pentru a simplifica fluxul aplicatiei server si pentru a indica persoana cea mai            apropiata de un anume eveniment.

  • Acces la camera dispozitivului: Utilizatorul capteaza o imagine din proprie initiativa pentru a descrie situatia actuala si pentru a integra fluxul cu aplicatia server. Pozele nu sunt salvate pe dispozitiv ci sunt trimise la server urmand a fi atasate la vizualizarea relevanta. Pe langa cele descrise mai sus camera dispozitivului mai este folosita pentru  scanarea  unui cod QR primit de la server avand ca scop integrarea cu fluxul acestuia.

 3. Altele

Mai multe detalii privind colectarea sau prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi solicitate de la controlorul de date în orice moment. Consultați informațiile de contact de la începutul acestui document.

Utilizatorii au dreptul, în orice moment, să știe dacă datele lor personale au fost stocate și pot consulta proprietarul datelor pentru a afla despre conținutul și originea lor, pentru a verifica exactitatea acestora sau pentru a le cere să fie completate, anulate, actualizate, corectate, transformate în date cu caracter anonim sau să blocheze orice date care au fost încălcate de lege, precum și să se opună pelucrării acestora din orice motiv legitim. Solicitările trebuie trimise dezvoltatorului la datele de contact stabilite mai sus.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări la această politică de confidențialitate în orice moment prin notificarea utilizatorilor în această pagină. Se recomandă insistent să verificați frecvent această pagină, referindu-vă la data ultimei modificări listate în partea de jos.

Dacă un utilizator obiectează la oricare dintre modificările aduse politicii, acesta trebuie să înceteze utilizarea aplicației și poate solicita ca dezvoltatorul să elimine datele personale. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, politica de confidențialitate actuală se aplică tuturor datelor personale pe care dezvoltatorul le deține despre utilizatori. 

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite