Politica de calitate

Angajament pentru calitatea produsului

Calitatea are carisma de a atrage cea mai buna audiența.

Întelegem si exploatam aceasta idee de baza pentru a ne creste sansele. Succesul vine numai cu un efort continuu si calitativ, totul transpus in automatizare.

Noi credem în furnizarea de solutii,  la preturi accesibile si de înalta calitate. Echipa noastra tehnica întotdeauna adera la reguli stricte pentru producere, întretinere si documentare, ceea ce duce la un produs de tip end-to-end, de înalta calitate si foarte usor de întretinut.

Standardele noastre de calitate sunt raportate la standardele industriei actuale si cu timpul, ne profilam standardele noastre de calitate pentru a satisface asteptarile pietei. Motorul principal al echipei Dakai SOFT este întelegerea cerintelor clientului si propunerea de solutii, accesibile si în acelasi timp inovatoare.


Calitate, Standarde. Prin Cercetare & Dezvoltare 

Cercetarea si Dezvoltarea este o parte integranta a culturii noastre. Fara aceste doua componente, nici o companie nu poate supravietuii cresterii exponentiale a pietei si va disparea de pe harta daca inovatia nu a fost facuta cum trebuie. Scopul principal este sa avem o evolutie continua si inovativa. Eforturile noastre de Cercetare si Dezvoltare tin cont de toate aspectele companiei, precum ameliorarea produsului, îmbunatatirea proceselor, si imbunatatirea strategiei de afaceri.  

La Dakai SOFT, avem oameni ce monitorizeaza satisfactia clientului si constant preiau informatii pretioase pentru a imbunatati intregul proces. Pentru a depasi inertia interna monitorizam dezvoltarea noastra si calitatea proceselor prin audit extern.

Dezvoltarea de software tine de echilibristica si fara standardizare, întreaga idee de dezvoltare software devine nenaturala si o mare pierdere de timp. La Dakai SOFT, aderam la  reguli stricte care duc la succesul proiectelor, printr-o calitate ridicata.

Orice proiect este mentinut de la începutul, va aduce întotdeauna calitate ridicata, capabil sa genereze valoare pentru clientii nostri. O atentie deosebita conduce întotdeauna la performante mari si fac ca softurile sa lucreze în lumea reala prin sistemele si solutiile noastre inovatoare.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite