Android

  

Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Proiectăm și dezvoltăm aplicații mobile personalizate și inter-platforme personalizate, kituri SDK mobile și utilități, precum și soluții mobile pentru afaceri, care sunt bine integrate cu serviciile web și cu sistemele interne ale companiei - de la colectarea cerințelor pana la lansarea pe magazinele de aplicații , întreținere și support.

Integrarea pentru cooperare

Proiectăm aplicații Mobile Enterprise  și soluții de afaceri care oferă acces în mișcare la date și funcționalități importante pentru afaceri, pentru a asigura o cooperare eficientă și neîntreruptă a personalului dvs., a partenerilor și a clienților.


Conectivitate pentru integrare

Dezvoltăm aplicații mobile pentru dispozitive portabile și soluții IoT care permit gestionarea datelor senzorilor la orice dispozitiv mobil. Folosind abilitățile noastre de programare de top, asigurăm o calitate ridicată a aplicației pentru succesul general al unui produs conectat.

Mobilizați datele Enterprise, fluxurile de lucru și caracteristicile

Dezvoltăm aplicatii mobile avansate și soluții de mobilitate, integrate perfect în bazele de date, aplicații și sisteme corporative. Oferim aplicații mobile fluente, productive și securizate pentru soluții de Ecommerce, B2B, B2C și B2E.

Aplicații Native

Ne concentrăm pe dezvoltarea aplicațiilor mobile native. La proiectarea aplicațiilor mobile, luăm în considerare toate specificațiile platformei țintă. Echipa noastră de dezvoltare mobilă are, de asemenea, o experiență semnificativă în portarea aplicațiilor de la / la iOS si Android.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite