Aplicatie ERP pentru Depozit

Odoo Open Source ERP

Administrarea depozitului este un proces continuu si necesita o atentie completa la detalii. Managementul stocurilor si reaprovizionarea necesita o abordare solicitanta provocata de informatiile noi. Cu aplicatia ERP de Mangement Depozit companiile pot gestiona cu usurinta depozitul. Aceasta aplicatie ofera caracteristici extrem de bine gandite: administrarea dubla a intrarilor de inventar, trasabilitatea, scanarea codului de bare, transportul, stocuri în timp real si multe altele.

Funcții majore Depozit

Managementul intrarilor multiple

Cu administrarea dubla a intrarilor de inventar, stocurile nu sunt pierdute ci sunt mutate dintr-un loc în altul, pastrând tranzactiile optime.

Trasabilitate

Cu un control complet asupra stocului, depozitul poate afla mai multe despre oricine se conecteaza la acesta. Stocurile pot fi conectate cu clientii, locatiile de productie si locatiile furnizorilor.

Coduri de bare

Aplicatia pentru depozit accepta scanarea de coduri de bare, ajutand astfel procesul de trasabilitate.

Managementul transporturilor

Depozitul poate configura cu usurinta produsele pentru transport. Aprovizionarea stocurilor si informatiile de descarcare sunt stocate în baza de date si pot fi actualizate oricând.

Nivelul stocurilor in timp real

Aplicatia pentru depozit are suficiente facilitati pentru monitorizarea în timp real a stocurilor. Acest lucru permite depozitului sa aprovizioneze înainte de a ramane fara stoc de produse.

Tranzactii automate

Aplicatia inregistreaza automat toate tranzactiile, inclusiv livrari, receptii sau orice alte miscari interne. Tranzactiile sunt automatizate prin definirea regulilor de tranzactie.

Urmarirea numerelor in serie

Urmarirea stocului, în fiecare etapa, cu mare accent pe urmarirea fiecarei etape de livrare si receptie. Pachetele de produse sunt gestionate prin urmarirea numarului de serie.

Logistica reversibila

Aplicatia contine, de asemenea, logistica inversa, o modalitate de a realiza remanufacturarea si reconditionarea produselor vechi facandu-le utilizabile.

Managementul locatiilor si miscarilor

Locatiile si miscarile sunt conectate cu depozitul. Cu managementul de locatie si miscare, organizatia poate conecta stocurile, cu o anumita locatie si, de asemenea, poate stabili rutine de receptie sau livrare.

Analiza inventarului

Aplicatia permite analiza inventarului pentru a controla nivelul de stoc si miscarile pe depozit.