Consultanță pentru

implementarea softului ERP

Expertiza in solutii Open Source ERP

pentru proiectele tale de viitor

Soluții simple

Situații complexe

Solutia ERP este o abordare centralizata pentru a gestiona toate fluxurile afacerii dumneavoastra si a automatiza procesele cat mai mult posibil. Pentru orice companie, mica sau mare, alegerea unui sistem ERP este o sarcina complexa. Aceasta consta in culegerea si analiza de informatii despre piata de interes.

Pentru a simplifica, Dakai ofera consultanta pentru companiile care aleg solutiile ERP pentru managementul lor intern.

Procedura noastra de implementare:

Analiza Proceselor

Facem o analiza completa a fluxurilor de documente si de informatii din cadrul companiei, pentru o imagine clara a partilor implicate.

Procese Recomandate

O data cu cunoasterea afacerii dumneavoastra, va putem recomanda anumite puncte cheie care vor imbunatatii procesele existente sau viitoare.

Revizuirea Calitatii

Dupa finalizarea analizei de baza, vom asigura mentinerea calitatii de-a lungul procesului de consultanta. Colegii nostri vor raporta controlul calitatii pentru a imbunatati fluxurile de lucru.Abordarea Implementarii

Realizam un set de tehnici de implementare a sistemului ERP, iar dumneavoastra veti alege metoda preferata.

Determinarea Solutiilor

Folosind setul corect de instrumente si tehnici, echipa noastra va rezolva problemele afacerii prin inteplementarea sistemului ERP pentru o eficienta si un ROI mai bun.

Simplitatea este cheia

Solutia Odoo ERP este un sistem complex, dar ceea ce usureaza consultanta si implementarea este simplitatea pe care incercam sa o atingem.