Managementul proiectelor

 

Proiectele sunt complexe si necesita cea mai mare atentie in detalii pentru succes. Cu grad ridicat de complexitate si o chipa mare, proiectele au nevoie de o buna administratie pentru a avea succes. Cu forma corecta de comunicare, instrumente si metodologie, afacerea se poate realiza cu usurinta un succes ridicat decat o abordare aglomerata.

Exista o multime de instrumente administrative de proiect pe piata. Cu sistemul Dakai, intreprinderile pot utiliza, de asemenea, solutia administrativa de proiect, care este incorporata in solutia ERP.

Solutia administrativa de proiect Dakai cuprinde toate caracteristicile si functiile necesare in piata. Ea este formata din caracteristici, cum ar fi analiza de cost, Alocarea Resurselor, Colaborare, managementul performantelor, managementul bugetului si multe altele. Alegerea unui instrument administrativ de proiect corect in afaceri, poate propulsa cu usurinta la noi culmi si pentru a atinge un succes fara precedent.

   Planificarea Activitatilor

Planificarea activitatilor este una dintre caracteristicile cheie ale administrarii de proiecte Dakai. Cu o planificare de activitate, echipele se pot concentra pe sarcina de a alege resurse si membrii de echipa pentru a finaliza o activitate sau sub-sarcina. Întregul proiect poate fi divizat în sarcini realizabile care, la rândul sau, îmbunatateste viteza de executie a progresului in proiect.

Datorita planificarii activitatilor, echipele pot programa cu usurinta sarcini, sa aloce resurse pentru sarcini, sa atribuie timpi pentru completarea sarcinilor. Mai mult, ei pot secventa sarcini si defini constrangeri, pastrand ambiguitatea departe de proiect.

   Analiza Costurilor

Aproape in fiecare etapa a unui proiect, fie ca este vorba de faza de colectare ceruta, documentare sau faza de codificare, costurile depind de complexitatea si natura proiectului. Clientii sunt interesati sa afle ce suma este necesara pentru proiect sa fie finalizat cu succes. Pentru a depasi restrictia, analiza costurilor ofera o estimare aproximativa a cheltuielilor proiectului.

Fiecare faza este asociata cu costul acesteia si solutia administrativa de proiecte Dakai ajuta companiile sa estimeze costurile asociate fiecarei faze.


   Alocarea Resurselor

Resursele sunt limitate si, uneori, insuficiente. Alocarea resurselor pentru sarcina dreapta scade riscurile si imbunatateste sansele de succes ale proiectului. Cu solutia administrativa de proiecte Dakai, liderii pot aloca cu usurinta resurse, inclusiv de timp si bani, care trebuiesc alocate in aplicarea anumitor caracteristici ale unui proiect.

   Facturi Pe Baza De Saricini

Proiectele sunt complexe si trebuie sa fie împartite in sarcini simple, folosind planificarea activitatii. Un mediu de afaceri, care lucreaza cu o abordare bazata pe sarcini poate adopta optiunea de facturare bazata pe sarcini pentru clientii lor. Aceasta abordare ajuta la construirea increderii ai, de asemenea, sa asigure o crestere atat pentru client cat si pentru echipa de proiect.


   Gestionarea Problemelor

Proiectele complexe sunt intotdeauna afectate de probleme. Pot exista probleme tehnice, de conducere sau multe altele, care trebuie sa fie urmarite sau rezolvate in timp. Proiecte tehnice evolueaza, în general, in timp si necesita rezolvarea bug-urilor. Cu managementul performantelor, echipele pot rezolva bug-uri intr-un proces continuu.

Cu sistemul de gestionare a problemelor Dakai, bug-uri nu sunt enervante - întreaga echipa putand participa la rezolvarea unui bug critic si, de asemenea, sa ofere feedback, daca este necesar.

   Managementul Bugetului

Cu resurse limitate, întreprinderile trebuie sa gestioneze bugetul. Managementul bugetului ofera instrumentele potrivite pentru echipa de repartizare a costurilor asociate cu o anumita sarcina. Aceasta permite, de asemenea, transparenta si reflecta pe complexitatea unei anumite sarcini.

   Colaborare

Colaborarea este necesara pentru succesul oricarui proiect. Dakai întelege importanta colaborarii si contine urmarirea în timp real a tuturor activitaților din cadrul proiectului.

   Urmarirea Timpului Si A Cheltuielilor

Proiectele au constrangeri de timp si cheltuieli - cu ajutorul timpului si urmarii de cheltuieli, proiectele pot rula fara probleme si contribuie la rezultate.

   Vizualizari Gantt

Administratia de proiecte Dakai suporta diagrame Gantt, ceea ce ajuta echipele sa tina evidenta proiectului. Diagramele Gantt sunt folosit in toate proiectele si reprezinta administrarea timpului si a proiectelor.

   Analiza Proiectelor

Pentru a rula cu succes un proiect, este necesar sa se înteleaga complexitatea lui. Cu analiza perspectivei de proiect, echipele pot lucra împreuna cu usurinta si de a gasi informatii utile care pot schimba cursul actiunii proiectului. Perspectivele ajuta, de asemenea, echipa sa se pregateasca pentru proiecte viitoare.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite