Odoo Partener Day, 18 Mai, 2023
Belgium, Odoo Headquarters

Odoo Partener Day 2023

Pe 18 Mai, echipa Dakai a luat parte la un eveniment unic in comunitatea dezvoltatorilor de software la sediul Odoo, in Louvain-La-Neuve, Belgia.

Odoo Partner Day a fost dedicat partenerilor din toate tarile, cu accent pe Europa si Africa de Nord, in care am asistat la prezentari pe tematica specifica, implementare, client support, sesiuni pentru developers, un preview al Odoo 17, sesiuni pentru parteneri si s-a incheiat intr-un networking excelent.

Aici am aflat ca Romania este incadrata in categoria El Dorado, cum o  numeste Odoo, in ceea ce priveste evolutia pietii de software, cu alte cuvinte nu se stie exact ce se petrece in interior dar piata noastra a luat un avant uluitor spre imbunatirea ofertelor si a calitatii produselor IT: aproape 30% din partenerii Odoo din Romania sunt Gold Parteners iar asta ne face fezabili pentru IMM-urile mari care cauta softuri rezistente, calitative dar si customizabile, cu care sa isi poate personaliza managementul resurselor interne.

Cea mai importanta impresie care ne-a ramas multora, din discutiile avute ulterior, a fost socializarea dintre parteneri dar si cu reprezentanti si dezvoltatori Odoo.

Felicitari Odoo pentru organizare si pentru acest spirit natural si relaxat care incurajeaza parteneriatele!

în News
Odoo Roadshow Cluj 2023
Odoo 16 la Cluj-Napoca, 23 Mai